x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info politic 24 iulie 2007

Info politic 24 iulie 2007

24 Iul 2007   •   00:00

In Justiţie - Băsescu, acuzat de imixtiune

PSD Hunedoara il acuză pe preşedintele Băsescu de imixtiune in activitatea justiţiei, considerănd că Ion Iliescu şi Adrian Năstase sunt hărţuiţi prin "dosare fabricate". Intr-o scrisoare trimisă preşedintelui şi ministrului Justiţiei, pesediştii hunedoreni susţin că trimiterea "la puşcărie" a lui Iliescu, "ca el să sufere, la senectute, acolo, e o ruşine, un păcat, o crimă" şi acuză că impotriva lui Năstase au fost indreptate "tot felul de unghiuri de atac, tot felul de diversiuni, tot felul de fărădelegi" cu scopul ca acesta "să fie murdărit
şi eventual incarcerat". (L.D.)

Â

Bucureşti - Sediul PC Sector 6 a fost jefuit

Sediul PC din Sectorul 6, situat in Bulevardul Timişoara, a fost jefuit in cursul nopţii de duminică spre luni, conform unui comunicat de presă al PC. "Se pare că furtul a vizat logistica PC Sector 6, intrucăt singurul lucru sustras a fost calculatorul care conţinea baza de date. Organele abilitate s-au prezentat ieri-dimineaţă la sediu pentru a constata spargerea şi pentru a face mai multe investigaţii", se mai arată in comunicat. (Dana Piciu)

Omul-Problemă al PD - Marius Marinescu, la a doua judecată

Senatorul Marius Marinescu a fentat ieri din nou conducerea PD, chiulind pentru a doua oară de la convocarea care avea ca ţintă judecarea sa pentru incălcarea politicilor partidului, fie că e vorba despre apariţii televizate, fie că e vorba despre participarea la un miting anti-Videanu, pe cazul Bordei. Liderii PD au decis să expedieze cazul la Comisia de etică şi litigii a partidului, unde Marinescu s-a mai aflat o dată, anul trecut, suspectat fiind că a orchestrat scandalul de la ARIS, unde preşedintele şi vicepreşedintele, ambele femei, aproape că s-au bătut public. (O.S.)

Uninominal - PD cere clarificări de la PSD şi PNL

Liderul PD, Emil Boc, le-a cerut ieri liderului PSD, Mircea Geoană, şi premierului Tăriceanu să precizeze public dacă mai susţin votul uninominal şi semnătura pe care şi-au dat-o pe proiectul Pro Democraţia, date fiind poziţiile parlamentarilor PSD şi PNL in Comisia de cod electoral. "Una spune Mircea Geoană la televizor, alta spune Anghel Stanciu sau Eugen Nicolicea in comisie. Cine are in ultimă instanţă autoritatea in PSD? Domnul Geoană sau domnii deputaţi PSD din comisie?", a intrebat Boc, lăudănd gestul lui Victor Ponta (PSD) de a se retrage din comisia electorală. (O.S.)

×
Subiecte în articol: politic psd