x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Honor: Încă nu a venit vremea remanierii.

Kelemen Honor: Încă nu a venit vremea remanierii.

25 Mai 2011   •   09:37

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca in coalitie nu s-a discutat "niciodata" despre schimbarea premierului, iar in privinta remanierii a spus ca aceasta trebuie discutata la ora 8:00 si facuta la 8:30, dar ca "ora 8:00 nu a venit".

Intrebat cat timp crede ca mai ramane Emil Boc premier, Kelemen Hunor a declarat: "Asta depinde doar de Emil Boc si de PDL. Noi nu am cerut niciodata schimbarea premierului, chiar am colaborat bine cu premierul Emil Boc si noi consideram ca in continuare el, ca presedinte de partid, poate ramane premier, dar va depinde de el, de PDL si nu de noi".

"Despre remaniere nu am discutat. Noi, de fiecare data, am spus ca o remaniere trebuie facuta dupa o analiza serioasa. Sigur, se poate face o analiza serioasa la jumatatea anului, dupa un an si jumatate de guvernare in aceasta coalitie, dar acest lucru trebuie facut de premier si discutat la ora 8.00 si la ora 8 si jumatate trebuie facuta remanierea, nu se poate prelungi asa. Pana la aceasta ora nu am discutat, deci ora 8:00 nu a venit", a afirmat Kelemen, intr-un interviu acordat Mediafax.

Intrebat daca UDMR a avut discutii cu presedintele Traian Basescu pe aceste teme, avand in vedere ca ideea oportunitatii schimbarii premierului a fost lansata chiar de seful statului, liderul UDMR a raspuns: "Cu presedintele, noi, cand exista teme de discutie, le discutam de fiecare data. Atat pot sa va spun".

×
Subiecte în articol: politica udmr kelemen hunor