x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Duşa crede că de săptămâna viitoare totul va reveni la normal în interioriul USL

Mircea Duşa crede că de săptămâna viitoare totul va reveni la normal în interioriul USL

de Agerpres    |    13 Feb 2014   •   18:43
Mircea Duşa crede că de săptămâna viitoare totul va reveni la normal în interioriul USL
Sursa foto: Mircea Duşa crede că de săptămâna viitoare totul va reveni la normal în interioriul USL

Preşedintele PSD Harghita, ministrul Apărării Mircea Duşa, şi-a exprimat convingerea că, la începutul săptămânii viitoare, se va găsi o soluţie pentru rezolvarea problemelor din interioriul USL.

'Sunt convins că la începutul săptămânii viitoare se va găsi o soluţie ca lucrurile să revină la normal în Uniunea Social Liberală. Cele patru partide au venit la guvernare pe votul USL, cu un program de guvernare pe patru ani de zile şi sunt responsabile deopotrivă în faţa electoratului', a declarat ministrul Mircea Duşa.

Acesta a apreciat colaborarea cu miniştrii PNL, dar este de părere că într-o coaliţie partidele trebuie să fie partenere, la bine şi la rău, făcând referire la faptul că unele decizii luate în consens în Guvern sunt comentate sau contestate apoi de reprezentanţi ai PNL.

'În cei aproape doi ani de zile de când suntem la guvernare am cooperat foarte bine cu miniştii PNL în Guvern. Dar asta nu înseamnă că măsurile pe care le luăm în Guvern în consens, după aceea trebuie să fie oarecum comentate şi (...) unii parteneri de guvernare, în primul rând cei de la PNL să se întoarcă împotriva măsurilor luate în Guvern. Eu cred că atunci când eşti într-o coaliţie trebuie să fii partener şi la bine şi la rău', a conchis Mircea Duşa.

×
Subiecte în articol: mircea dusa soluţie criza USL