x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moţiunea de cenzură - PSD va cere vot deschis

Moţiunea de cenzură - PSD va cere vot deschis

de Aniela Nine    |    24 Aug 2007   •   00:00
Moţiunea de cenzură - PSD va cere vot deschis
Sursa foto: GRIGORE POPESCU/

Deputatul social-democrat Ioan Stan a anunţat ieri că PSD va solicita aprobarea procedurii de vot deschis, prin ridicarea de măini, la discutarea moţiunii de cenzură pe care partidul său a anunţat că o va depune la inceputul sesiunii parlamentare.


Deputatul social-democrat Ioan Stan (foto) a anunţat ieri că PSD va solicita aprobarea procedurii de vot deschis, prin ridicarea de măini, la discutarea moţiunii de cenzură pe care partidul său a anunţat că o va depune la inceputul sesiunii parlamentare.

Dacă această solicitare nu va fi aprobată, pesediştii vor opta pentru votul cu bile la vedere, in incercarea de a inlătura astfel speculaţiile privind votul parlamentarilor PSD. Ion Stan a mai dat asigurări că toţi parlamentarii social-democraţi vor vota moţiunea de cenzură.


DUBII. Anunţul deputatului PSD vine după ce, tot ieri, liderul PD, Emil Boc, s-a declarat convins că social-democraţii vor găsi "diverse motive" pentru ca moţiunea de cenzură să nu treacă, urmănd să se inregistreze un absenteism ridicat la vot din partea parlamentarilor social-democraţi. "Eu rămăn incă pesimist cu privire la depunere. Dacă o vor depune, sunt convins că 30 de parlamentari PSD vor fi in străinătate, 20 vor fi bolnavi şi 10 nu vor vota, astfel incăt moţiunea să nu treacă", a comentat Boc.

×
Subiecte în articol: politic psd