x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nume noi pe listele PSD pentru Parlament

Nume noi pe listele PSD pentru Parlament

de Ion Alexandru    |    20 Oct 2020   •   09:48
Nume noi pe listele PSD pentru Parlament

PSD continuă seria de surprize pentru listele electorale aferente alegerilor parlamentare. După ce medicii Alexandru
Rafila și Adrian Streinu Cercel au acceptat să candideze din partea social-democraților, Marcel Ciolacu a anunțat, ieri, că organizația PSD Mureș l-a desemnat să deschidă lista pentru Camera Deputaților cu rectorul UMF Târgu Mureș, Leonard Azamfirei.

De asemenea, avocata Laura Vicol va deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, din partea Organizației PSD Dolj. Laura Vicol a fost avocata fostei șefe a DIICOT, Alina Bica, dar și a fostului colonel SRI, Daniel Dragomir.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a confirmat faptul că, pe listele PSD, pentru Parlamentul României, va candida și fostul judecător al Curții Constituționale, Simona Maya Teodoroiu. Aceasta va candida prima pe lista Organizației PSD Prahova, pentru Senat. „Mă bucură acest lucru. Este un specialist în domeniul justiţiei. O altă nemembră a PSD şi o specialistă. Presupun că nu are nimeni ce să-i reproşeze”, a precizat Ciolacu.

Pe lista Organizației de București a PSD mai figurează, potrivit surselor politice, inclusiv numele președintelui SNPPC, Dumitru Coarnă, precum și ale foștilor primari de la Sectoarele 1, 5 și 6, Daniel Tudorache, Daniel Florea și Gabriel Mutu. Organizația de Cluj l-a nominalizat pe Vasile Dîncu. Astăzi, conducerea PSD se întrunește pentru a valida aceste liste. 

×