x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nume noi - PNL reciclează lista

Nume noi - PNL reciclează lista

de Monica Iordache Apostol    |    05 Sep 2007   •   00:00

Pe lista candidaţilor PNL la europarlamentare ar putea apărea nume noi, din afara partidului. Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat luni seară colegii de partid, la o intălnire pe tema strategiei pentru campania electorală, că are trei nume noi pe care vrea să le introducă pe locuri eligibile, fiind vorba despre personalităţi din afara PNL.

In acest moment, lista liberală este neclară, pentru că fostul ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, ar putea renunţa la candidatura pentru Parlamentul European. Tăriceanu n-a reuşit insă să o convingă pe Nadia Comăneci să intre in staful de susţinere a listei, aceasta eschivăndu-se atunci cănd premierul i-a făcut propunerea. La intălnirea de luni seară, PNL şi-a stabilit şi echipa de campanie, fiecare vicepreşedinte fiind obligat să se implice in funcţie de atribuţiile pe care le are in partid.

Astfel, vicepreşedintele pe probleme politice, Crin Antonescu, va fi şeful de campanie, iar Ludovic Orban, responsabil cu imaginea, va fi şeful de comunicare al liberalilor in campanie. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, urmează să se ocupe de chestiunile tehnice ale campaniei.

×
Subiecte în articol: politic