x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oltean: PDL va încheia un protocol cu Partida Romilor şi va continua parteneriatul cu UDMR

Oltean: PDL va încheia un protocol cu Partida Romilor şi va continua parteneriatul cu UDMR

de Mediafax    |    19 Noi 2011   •   13:03
Oltean: PDL va încheia un protocol cu Partida Romilor şi va continua parteneriatul cu UDMR

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, azi, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016.

Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.

"Tin sa va anunt ca suntem in pregatirea unui protocol cu Partida Romilor. Discutiile cu Nicolae Paun, presedintele partidului, sunt avansate si, in curand, vom incheia un protocol de colaborare si de sustinere reciproca in perioada care urmeaza", a declarat Ioan Oltean.

Totodata, Oltean a anuntat ca PDL are de gand sa isi pastreze bunele relatii cu UDMR si in perioada 2012-2016.

"De trei ani, UDMR este un partener loial al PDL si impreuna incercam sa construim o reforma in aceasta tara si ne gandim ca acest parteneriat sa continue si pentru 2012-2016", a declarat Ioan Oltean.

La Conferinta Judeteana de alegeri a OF a PDL Bistrita-Nasaud au participat 288 de femei democrat-liberale din judet, iar functia de presedinte al organizatiei a fost disputata de Gabriela Montoiu, consilier al lui Ioan Oltean, si Geea Balazsy Titieni, consilier al presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu.

In urma scrutinului, Gabriela Montoiu a devenit noul presedinte al OF a PDL Bistrita-Nasaud, Geea Balazsy Titieni fiind votata de 30 de persoane.

×