x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu - "Iliescu nu ia decat pastile pentru dureri de cap"

Oprescu - "Iliescu nu ia decat pastile pentru dureri de cap"

19 Apr 2005   •   00:00

Ion Iliescu are o gena foarte buna, din familie, si nu ia pastile decat pentru dureri de cap. Aceasta a fost descrierea clinica pe care i-a facut-o medicul si senatorul PSD Sorin Oprescu proaspatului candidat la sefia partidului, Ion Iliescu.

DIAGNOSTIC. Sorin Oprescu spune ca fostul sef al statului are o gena aparte, foarte buna, din familie
"Beneficiaza de o gena foarte buna din familie. Altii la 40 de ani gafaie. Li se opreste motorul", a descris Oprescu, la cererea ziaristilor, starea fostului sef al statului. "Dar ia pastile, vitamine?", l-au chestionat ziaristii. "Ia pastile de dureri de cap. Altfel, nimic esential", a ucis senatorul PSD mitul despre modul in care Ion Iliescu si-ar intretine artificial vitalitatea. "La cum arata fizic si cu puterea lui de munca, domnul Iliescu este garantul echilibrului in PSD", a dat-o Oprescu pe politica, prilej pentru a se deschide discutia despre o veche dorinta de-a lui Ion Iliescu de a vedea mai multe femei in partid. "Dar doamna Nina nu e si ea o femeie din partid?", lanseaza ziaristii o provocare. "Doamna Nina este in suprastructura. Sta pe capul lui Ion Iliescu ca sa dea mai mult pe acasa, dar la 45 de ani e greu sa stai acasa", a mai dezvaluit Oprescu din secretele de familie ale fostului sef al statului.

CANDIDATURI. Cat priveste propria intentie de a candida pentru functia de presedinte executiv, Oprescu a declarat ca se va prezenta in conditii egale cu Adrian Nastase in fata celor 1.700 de delegati ai congresului. Nastase isi va depune astazi candidatura. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic oprescu