x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone nu vrea la Primăria Capitalei

Piedone nu vrea la Primăria Capitalei

de Lavinia Dimancea-Ovedenie    |    21 Sep 2011   •   10:22
Piedone nu vrea la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone anunta ca nu intentioneaza sa candideze pentru postul de primar general al Capitalei pana nu-si va termina proiectele incepute in sector. Edilul Sectorului 4 stie ca este pe locul intai in sondajele pentru Bucuresti, care, "cu teama", i-au fost ascunse chiar si lui.

Intr-o scrisoare deschisa, Piedone ii anunta pe "analisti" ca, in ultimele doua zile, el s-a "aflat in teren" pentru a lua "cu adevarat pulsul direct de la cetatenii Sectorului 4".

"Stiu ca sunt pe locul intai in sondajele pentru Bucuresti, acele sondaje nedate publicitatii si ascunse, cu teama, chiar si mie", afirma Piedone in scrisoarea deschisa publicata pe site-ul institutiei pe care o conduce.

Chiar si in aceste conditii, Piedone anunta raspicat ca nu va candida la postul de primar general al Municipiului Bucuresti pana cand nu va fi dus la bun sfarsit proiectele incepute in Sectorul 4.

"Am declarat in repetate randuri si m-am tinut de cuvant, spunand ca singura politica pe care o accept si o voi face este politica cetateanului. Ma tin si ma voi tine in continuare de cuvant!", mai scrie Piedone, potrivit Mediafax.

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, vineri, inaintea unei intalniri cu presedintele PNL, ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primaria Capitalei, existand sanse ca Piedone sa fie nominalizat chiar si de USL.

Cateva zile mai tarziu, liderii PSD si PNL au anuntat ca-l vor sustine pe Sorin Oprescu la primaria Capitalei, in formula "candidat independent sustinut de USL".

×