x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD a stabilit candidaţii la europarlamentare. Capi de listă sunt Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu

PSD a stabilit candidaţii la europarlamentare. Capi de listă sunt Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu

06 Feb 2014   •   14:19
PSD a stabilit candidaţii la europarlamentare. Capi de listă sunt Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Victor Ponta a anunţat că PSD va merge la alegerile europarlamentare alături de UNPR şi PC. Preşedintele PSD a precizat că şeful campaniei social-democraţilor este Liviu Dragnea.

"Lista de europarlamentari pe care am propus-o şi a fost adoptată de către conducerea partidului - doamna Corina Creţu, doamna Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, al treilea, domnul Dan Nica, domnul senator Damian Drăghici de la UNPR, doamna Mariana Grapini, doamna Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, doamna Viorica Dăncilă, apoi domnul Sorin Moise, funcţionar european, şeful de cabinet al comisarului european pentru agricultură, şi mă bucur că va fi alături de noi pe listă şi în grupul social-democrat pentru că este un plus de expertiză pe zona administraţiei, care se adaugă expertizei de Parlament European pe care o au colegii noştri, domnul Victor Boştinaru, domnul Ciprian Tănăsescu", a declarat preşedintele PSD.
.
În ce priveşte locurile mai puţin eligibile, cele după poziţia a 18-a, Ponta a afirmat că aici se vor regăsi propuneri "de la tineret şi din judeţe".

"În principiu, după locul 18 şansele de eligibilitate sunt reduse", a spus Ponta.

Totodată, șeful PSD a precizat că a cumpărat noul sediu al partidului. ”Am cumpărat sediul și îl vom plăti din cotizațiile locale timp de doi ani”, a mai spus şeful PSD.

×