x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice

PSD: Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice

17 Noi 2022   •   17:30
PSD: Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice

Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice și o metodă de a acoperi lipsa investițiilor, afirmă liderul PSD Sector 1, Florin Manole. El spune că PSD va propune ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie.

„PSD va propune primarului Sectorului 1 ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie. Organizația Partidului Social Democrat Sector 1 susține ferm necesitatea sprijinirii persoanelor care resimt cel mai mult creșterile de prețuri la alimente sau medicamente dar se opune alocării de fonduri pentru cei care au deja venituri foarte mari. Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice și o metodă de a acoperi lipsa investițiilor din sector - cartierul Aviației nu poate fi încălzit cu tichete de 1000 lei, spatiile verzi sunt degradate, gunoiul a ajuns o problemă de notorietate națională”, afirmă Florin Manole.

El precizează că Partidul Social Democrat va susține în Consiliul Local ca „fondurile să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie, în mod echitabil și solidar”.

Clotilde Armand anunță că a finalizat platforma informatică prin accesarea căreia cetățenii Sectorului 1 cu vârsta de peste 18 ani se vor putea înscrie pentru a beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1000 de lei. Programul nu a fost aprobat de consilierii locali.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd Clotilde Armand proiect risipă