x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Oprea, avizat pozitiv de comisiile reunite ale Parlamentului pentru Ministerul Economiei

Radu Oprea, avizat pozitiv de comisiile reunite ale Parlamentului pentru Ministerul Economiei

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   13:45
Radu Oprea, avizat pozitiv de comisiile reunite ale Parlamentului pentru Ministerul Economiei
Sursa foto: Hepta

Radu Oprea a primit miercuri avizul pozitiv al comisiilor reunite ale Parlamentului pentru a ocupa funcția de ministru al Economiei și Turismului. Și Bogdan Gruia, ministru propus la Cercetare, a primit avizul comisiilor.

În timpul audierilor, Radu Oprea a vorbit despre voucherele de vacanță și a spus că 6 miliarde înseamnă un buget imens, dar trebuie privit și din perspectiva veniturilor care vor fi generate de această măsură de sprijin.

De asemenea, Oprea a afirmat că toate companiile din subordinea Ministerului Economiei au bugete pentru investiții și urmează să fie stabilit de ce nu s-au făcut investiții în unele companii.

Totodată, în timpul audierilor, Radu Oprea a vorbit și despre „patriotismul economic”, adus în discuție de președintele PSD, premier desemnat, Marcel Ciolacu. Radu Oprea a spus că acest lucru înseamnă „să producem mai mult aici în țară (...), pentru că există această posibilitate și ține mult de dorința politică”.

De asemenea, și Bogdan Gruia, ministru propus de PSD la Cercetare, a primit aviz pozitiv.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Radu Oprea economie