x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dezvăluire făcută de Ramona Bruynseels despre candidatura lui Dan Barna la președinție, din partea USR-PLUS

Dezvăluire făcută de Ramona Bruynseels despre candidatura lui Dan Barna la președinție, din partea USR-PLUS

19 Iul 2019   •   18:41
Dezvăluire făcută de Ramona Bruynseels despre candidatura lui Dan Barna la președinție, din partea USR-PLUS

Ramona Ioana Bruynseels a avut o primă reacție după ce în spațiul public a apărut informația că Dan Barna ar candidatul la prezidențiale din partea USR-PLUS. Candidata umaniștilor susține că aceștia au hotărât să se alieze  pentru că au văzut că apar și candidați care pot fi disruptivi și pot surprinde lumea în mod plăcut, iar ei încep să piardă teren.

”Ca să fiu sinceră, cred că probabil cei doi lideri politici s-au uitat pe pagina mea de Facebook și la toată activitatea mea din ultimele zile și și-au dat seama că pierd un moment prielnic în fața oamenilor și au anunțat clar planurile. Cred că au considerat că e bine să se alieze pentru că au văzut că apar și candidați care pot fi disruptivi și pot surprinde lumea în mod plăcut, iar ei pierd teren.

Uitându-mă la acest tandem, le doresc foarte mult succes, sunt bucuroasă și salut faptul că liderii politici se aliază în România și pot sî și dea mână, însă pe mine personal nu mă convinge acest tandem și anume ce mi se pare că lipsește cu desăvârșire este lidershipul adevărat.

Cred că într-adevar ar fi ajutat o prezență mai puternică, mai hotărâtă, de a lua decizie instantaneu și să nu i se spună din jur ce are de făcut” a spus  Ramona Ioana Bruynseels la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Ramona Bruynseels