x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ramona Ioana Bruynseels: Îl felicit pe domnul Iohannis. Domnule preşedinte, avem aşteptări mari de la dumneavoastră

Ramona Ioana Bruynseels: Îl felicit pe domnul Iohannis. Domnule preşedinte, avem aşteptări mari de la dumneavoastră

24 Noi 2019   •   21:56
Ramona Ioana Bruynseels: Îl felicit pe domnul Iohannis. Domnule preşedinte, avem aşteptări mari de la dumneavoastră

Ramona Ioana Bruynseels, candidat în turul I al alegerilor prezidenţiale din acest an, îi felicită pe Klaus Iohannis şi îi transmite mult succes în noul mandat.


"Îl felicit pe domnul Iohannis şi îi urez mult succes în noul mandat. Domnule preşedinte, avem aşteptări mari de la dumneavoastră, vă rugăm să redaţi poporului nostru încrederea şi speranţa. Împreună cu Guvernul actual, veţi avea puterea şi oportunitatea de a aduce românii împreună. Vă rog să o faceţi. Pe conflict şi ură nu putem construi. Adunaţi-ne pe toţi în jurul dumneavoastră pentru a ne recâştiga respectul în lume şi a găsi soluţii ca să trăim cu toţii mai bine. Doamne ajută!", a scris Ramona Ioana Bruynseels, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels