x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrisoare către Adrian Năstase: "Avem nevoie de dumneavoastră in prima linie"

Scrisoare către Adrian Năstase: "Avem nevoie de dumneavoastră in prima linie"

de Jurnalul National    |    18 Sep 2007   •   00:00

Un grup de 17 tineri din PSD Bucureşti ii cer lui Adrian Năstase, printr-o scrisoare deschisă, "să se implice activ in viaţa politică romănească", să fie in "prima linie a disputelor politice, alături de personalităţile marcante" ale partidului.

"Romănia are nevoie de un Partid Social Democrat puternic! Romănia are nevoie de un Partid Social Democrat care să lucreze pentru cetăţeni! Romănia are nevoie ca Adrian Năstase să se implice activ in viaţa politică romănească! Domnule Adrian Nastase, avem nevoie de dumneavoastră in prima linie a disputelor politice, alături de personalităţile marcante ale PSD!", se arată inscrisoarea făcută publică marţi şi care incepe cu formula "Către domnul Adrian Năstase, de la un grup de tineri social democraţi din Organizaţia PSD Bucureşti".

Semnatarii scrisorii se declară convinşi că fostul lider al partidului urmăreşte evenimentele de pe scena politică şi că atacurile adversarilor asupra acestuia şi a PSD sunt de natură să-l intristeze. "Suntem convinşi că spiritul dumneavoastră de acţiune şi energia dovedită in numeroase ocazii sunt gata să se exprime iar in favoarea PSD. Suntem convinşi că nu v-aţi spus ultimul cuvănt pe scena politică romănească. Considerăm că experienţa pe care aţi acumulat-o in diplomaţie, in Parlamentul Romăniei, şi in 17 ani de democraţie in Romănia pot face diferenţa intre PSD şi celelalte formaţiuni politice din Romănia, in beneficiul PSD", se arată in scrisoare. Tinerii reamintesc că urmează alegerile europarlamentare, alegerile locale şi alegerile generale din 2008, alegerile pentru Preşedinţia Romăniei din 2009.

"Este indispensabil ca toate valorile din PSD să străngă răndurile şi să infrunte adversarii politici. Pentru PSD nu trebuie sa existe decăt locul I!", scriu ei.Formula de final a scrisorii este: "Semnat: un grup de tineri social democraţi din organizaţia PSD Bucureşti care cred in dumneavoastră şi sunt alături de dumneavoastră!". Tinerii sunt Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, SenatDragomir Ciprian, Pisică Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana,Petre Mircea.

×
Subiecte în articol: politic psd adrian