x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sefia PSD Iasi - Solcanu revine dupa criza

Sefia PSD Iasi - Solcanu revine dupa criza

18 Apr 2006   •   00:00

Senatorul PSD Ion Solcanu, care a suferit o criza cardiaca luna trecuta, in timpul sedintei in care Adrian Nastase a fost inlaturat de la conducerea partidului, si-a reluat activitatea politica.
"Starea de sanatate imi permite acest lucru. Mi-am reluat atat activitatea din cadrul Senatului, cat si functia de lider al filialei PSD Iasi, pe care am cedat-o temporar primarului Gheorghe Nichita. Desigur, dupa momentul preinfarctului va trebui sa fiu mai atent", a declarat ieri, pentru Mediafax, Solcanu.

Prima decizie a lui Solcanu, dupa revenirea in functie, a fost convocarea unei sedinte pentru sfarsitul acestei luni, in care liderii PSD Iasi sa analizeze situatia primarilor si consilierilor PSD din judet, care ar fi "supusi abuzurilor si intimidarilor din partea actualei puteri".

Senatorul Ion Solcanu este parlamentar din 1990, iar tot de atunci a con- dus filialele Iasi ale FSN, PDSR, PSD, cu mici intreruperi. In urma cu noua ani, dupa scindarea PDSR, el a parasit pentru scurta vreme sefia organizatiei, acuzand aceleasi probleme de sanatate.

×
Subiecte în articol: politic psd