x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sighiartău: PNL a înțeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidențiale

Sighiartău: PNL a înțeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidențiale

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   19:00
Sighiartău: PNL a înțeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la prezidențiale

PSD nu este un partener corect față de PNL, iar simpatizanții liberali simt acest lucru, spune deputatul PNL Robert Sighiartău. El afirmă că „PNL a înțeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidențiale și că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu”.

„PSD nu este un partener corect față de PNL, iar simpatizanții liberali simt acest lucru. Am spus-o tot timpul, o spun și în ședință și deja semnele sunt bune, pentru că PNL a înțeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidențiale și că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu. Domnul Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înțelegere cu Marcel Ciolacu și este un om de bună credință, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un șmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credință a domnului Ciucă. Din acest punct de vedere, domnul Ciucă este într-o bătălie cu domnul Ciolacu”, spune Robert Sighiartău.

El afirmă că liberalii nu iau în discuție schimbarea candidatului la prezidențiale și se vor mobiliza pentru „a învinge PSD la alegerile prezidențiale”.

Întrebat despre constituirea unui pol de dreapta, Sighiartău spune că nu este luată în calcul o astfel de variantă.

„Nu luăm în calcul o astfel de ipoteză pentru că toate cifrele politice, inclusive rezultatele de la locale și europarlamentare, ne arată că USR nu are cum să intre în turul doi, nu a reușit nici măcar în 2019 în turul doi, în momentul în care erau foarte bine cotați după alegerile parlamentare, când aveam peste 22%. Acum au luat 8% și nu mai au nici primari. Este o ipoteză pe care nu o luăm în calcul. Noi nici măcar nu avem un protocol cu PSD, este o alianță conjuncturală, pentru că nu s-a mai putut crea o majoritate în Parlament și intrăm într-o logică de bătălie”, încheie deputatul PNL.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sighiartau ciolacu ciuca