x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: "O demisie a lui Ridzi nu va stopa pierderea de imagine a PDL"

Sulfina Barbu: "O demisie a lui Ridzi nu va stopa pierderea de imagine a PDL"

04 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele Organizaţiei de femei a Partidului Democrat Liberal, Sulfina Barbu, consideră că o demisie a ministrului Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi "probabil" că ar fi interpretată ca o recunoaştere a vinovăţiei şi nu va stopa pierderea de imagine a PDL.



Întrebată, astăzi, într-o conferinţă de presă la Sinaia dacă demisia ministrului Tineretului Monica Iacob Ridzi ar putea fi o soluţie pentru stoparea pierderii de imagine a partidului, liderul Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, a răspuns: "Demisia probabil că va fi interpretată ca o recunoaştere şi nu va stopa pierderea de imagine".

De asemenea, Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului, a mai spus că dacă în perioada cât a fost ministru ar fi fost ţinta unui scandal şi ar fi avut de ales între salvarea imaginii personale şi salvarea imaginii partidului ar fi optat pentru salvarea imaginii echipei din care face parte.

Întrebată cum ar fi reacţionat dacă în perioada în care a condus Ministerul Mediului ar fi fost ţinta unor atacuri, fie ele nefondate, şi ar fi avut de ales în salvarea imaginii partidului şi salvarea imaginii personale Sulfina Barbu a răspuns: "Întotdeauna acţiunile mele ca om de partid sunt în primul rând gândindu-mă la imaginea partidului şi apoi la imaginea personală pentru că tot ceea ce face un om politic este măsurat prin prisma organizaţiei din care face parte".

Barbu a mai spus că dacă se pune problema între a salva imaginea partidului sau imaginea personală întotdeauna va acţiona pentru salvarea imaginii partidului, scrie Mediafax. Ea a adăugat, în acelaşi context, că demisia din funcţie a ministrului Monica Iacob Ridzi nu reprezintă o soluţie în lipsa unor dovezi foarte clare.

×
Subiecte în articol: politic sulfina barbu