x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: "Băsescu il copiază pe Becali"

Tăriceanu: "Băsescu il copiază pe Becali"

de Monica Iordache Apostol    |    08 Oct 2007   •   00:00

Prezent ieri la lansarea candidaţilor PNL pentru Parlamentul European, premierul Tăriceanu (foto) a declarat la Ploieşti că educaţia trebuie să fie unul dintre punctele forte ale guvernării liberale şi că modelul romănilor nu trebuie să fie Gigi Becali.

Prezent ieri la lansarea candidaţilor PNL pentru Parlamentul European, premierul Tăriceanu a declarat la Ploieşti că educaţia trebuie să fie unul dintre punctele forte ale guvernării liberale şi că modelul romănilor nu trebuie să fie Gigi Becali. "Modelul nostru nu trebuie să fie modelul preşedintelui de club bogat, care vrea să fie şi antrenor in acelaşi timp, şi care este copiat de preşedintele ţării, care vrea să fie şi preşedintele Romăniei şi prim-ministru", a declarat Tăriceanu in faţa liberalilor. Mai mult, el l-a criticat pe preşedintele Traian Băsescu, afirmănd că pentru acesta nu există adversari politici, ci doar duşmani. "In politică există parteneri, oameni care impărtăşesc aceleaşi valori, idei şi principii, şi există adversari. Din păcate, pentru preşedintele Romăniei nu există adversari, există duşmani, şi duşmani sunt toţi cei care nu sunt cu el", a declarat preşedintele PNL.

Â

BUGET. Totodată, premierul şi-a exprimat convingerea că proiectul bugetului de stat pentru anul viitor va trece de Parlament, precizănd că Romănia are nevoie de buget nu numai ca să plătească pensiile. Pe de altă parte, preşedintele PNL a spus că nu crede că este oportună formarea unei noi coaliţii pe scena politică, spunănd că, in contextul europarlamentarelor, al alegerilor locale şi generale, "nu este raţional" să existe astfel de discuţii. (M. I. Apostol)

×
Subiecte în articol: politic