x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu caută ieşirea din scandalul Nicolai

Tăriceanu caută ieşirea din scandalul Nicolai

de Monica Iordache Apostol    |    15 Ian 2008   •   00:00

Premierul Călin Popescu Tăriceanu caută o variantă de acoperire în scandalul Norica Nicolai, intenţionând să ceară, în această chestiune, o decizie politică a Biroului Permanent al PNL, în prima lui şedinţă, fie săptămâna aceasta, fie săptămâna viitoare.

Trezindu-se cu un cartof fierbinte în mână, Tăriceanu vrea să aibă justificarea unei decizii a partidului pentru susţinerea Noricăi Nicolai, până în pânzele albe. Dacă decizia politică nu-i va fi favorabilă acesteia, Tăriceanu va avea o justificare pentru a-i retrage nominalizarea. Surse din apropierea premierului au declarat că el a luat această decizie după ce a consultat mapa profesională, integrală, a Noricăi Nicolai, mapă care i-ar fi ajuns pe birou luni dimineaţa. Convocând-o pe aceasta la o discuţie, premierul i-ar fi spus, susţin aceleaşi surse, că dacă i-ar fi ştiut istoricul profesional nu ar fi nominalizat-o.

ŞAMPANIE. Tăriceanu şi-a chemat şi colegii din conducerea partidului, ieri după-amiază, la Guvern, la o cupă de şampanie, cu ocazia zilei sale de naştere, prilej cu care intenţiona să testeze şi reacţia susţinătorilor lui Nicolai.

×
Subiecte în articol: politic