x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tensiuni în PNL după participarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv. Roman: E o eroare politică majoră

Tensiuni în PNL după participarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv. Roman: E o eroare politică majoră

de Alice Petrescu    |    29 Mar 2021   •   12:40
Tensiuni în PNL după participarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv. Roman: E o eroare politică majoră
Sursa foto: Hepta

Deputatul liberal Florin Roman consideră că participarea şefului departamentului pentru situaţii de urgenţă, Raed Arafat, la ședința Biroului Executiv Central al PNL, reprezintă o eroare politică majoră: „Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști... ca invitați”.

 

Raed Arafat a fost invitat la ședința Biroului Executiv Central al PNL, iar unii lideri din partid, au reacționat ferm, întrucât nu au fost consultați în această privință.

„Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor. Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți...acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști...ca invitați în forul de conducere al PNL...”, scrie Roman, pe pagina sa de socializare.

Raed Arafat a participat luni la şedinţa conducerii PNL pentru a prezenta situaţia privind gestionarea pandemiei şi numărul de paturi de la ATI.

 

×
Subiecte în articol: Florin Roman raed arafat sedinta