x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlădescu i-a enervat pe liberali

Vlădescu i-a enervat pe liberali

de Monica Iordache Apostol    |    08 Aug 2007   •   00:00
Vlădescu i-a enervat pe liberali
Sursa foto: DAN MARINESCU/

Fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, acum secretar de stat in acelaşi minister, şi-a enervat colegii cu declaraţiile sale impotriva măsurii de majorare a pensiilor, care au culminat cu anunţul făcut, tot printr-o declaraţie de presă, că işi va da demisia din acest motiv.



Fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu (foto), acum secretar de stat in acelaşi minister, şi-a enervat colegii cu declaraţiile sale impotriva măsurii de majorare a pensiilor, care au culminat cu anunţul făcut, tot printr-o declaraţie de presă, că işi va da demisia din acest motiv.

Ulterior, Vlădescu a negat că vrea să demisioneze, dar după ce din partea colegilor de partid au venit reacţii nervoase. Ieri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat că Vlădescu nu are de unde să ştie dacă sunt sau nu bani pentru pensii, intrucăt "este plecat de trei luni in concediu, cel mai probabil cu Adriean Videanu". Olteanu şi-a arătat nemulţumirea că de declaraţiile lui Vlădescu au profitat PD şi PLD, care "nu doresc mărirea pensiilor". Cu o zi inainte, deputatul PNL Relu Fenechiu declara şi el că Vlădescu nu este membru PNL.

×
Subiecte în articol: politic vl