x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Asociaţia "Colectiv" va aduce un omagiu victimelor incendiului din Siberia - miercuri seara, la Ambasada Rusiei

Asociaţia "Colectiv" va aduce un omagiu victimelor incendiului din Siberia - miercuri seara, la Ambasada Rusiei

28 Mar 2018   •   11:04
Asociaţia "Colectiv" va aduce un omagiu victimelor incendiului din Siberia - miercuri seara, la Ambasada Rusiei

Asociaţia "Colectiv GTG 3010" va aduce un omagiu victimelor incendiului din Siberia, miercuri seara, la Ambasada Rusiei din Bucureşti. 

"Focul nu ţine cont de loc, de naţie, de limbă. Loveşte nemilos şi lasă în urmă scrum. Devorează vieţi şi maltratează suflete. Suntem alături de victimele incendiului din Rusia. Mâine la ora 18,30 vom fi la ambasadă pentru a aprinde o lumânare", precizează un mesaj publicat marţi pe pagina de Facebook a asociaţiei. 

Asociaţia "Colectiv GTG 3010" a fost înfiinţată după incendiul din clubul bucureştean Colectiv, din noaptea de 30 octombrie 2015, şi reuneşte apropiaţi ai victimelor şi supravieţuitori ai dezastrului. 

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat ziua de miercuri, 28 martie, zi de doliu naţional după incendiul devastator de la centrul comercial din Kemerovo (Siberia), soldat, potrivit celui mai recent bilanţ, cu 64 de morţi, între care 41 de copii, transmit Reuters şi EFE. AGERPRES

×