x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Bătaie ca-n filme într-o sală de forță din Iași. Doi bărbați s-au lovit din cauza unei femei

Bătaie ca-n filme într-o sală de forță din Iași. Doi bărbați s-au lovit din cauza unei femei

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2022   •   14:23
Bătaie ca-n filme într-o sală de forță din Iași. Doi bărbați s-au lovit din cauza unei femei
Sursa foto: captura video

O filmare cu o bătaie între doi bărbați într-o sală de forță din Iași s-a viralizat. Bătaia a izbucnit după ce cei doi tineri au trecut unul pe lângă celălalt și s-au atins ușor umăr în umăr. Unii martori spun că scandalul ar fi pornit din cauza unei femei.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

Potrivit reprezentanților sălii de fitness, conflictul a pornit între un cetățean arab și un alt bărbat, care se pare că ar fi un angajat al Serviciului Român de Informații.

Jurnaliștii Ziarului de Iaşi au aflat că acesta lucrează în trupele de elită ale serviciului de spionaj, mai precis în echipele de intervenții antitero. O perioadă de timp, el a lucrat la Aeroport, în cadrul SRI Iași. 

"În după-amiaza zilei de 19 noiembrie a.c., la o sală de sport (Fitness) din municipiul Iași a fost sesizată o altercație între 2 clienți. Polițiștii Secției 1 Poliție Iași deplasați la fața locului au stabilit că, în urma unui conflict spontan, cei doi s-au lovit reciproc. Ambele persoane au depus plângere. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind întocmite dosare penale", au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași. 

Reprezentanții sălii de forță spun că bărbatul de naționalitate arabă este un client vechi, care nu a făcut probleme până acum, la fel ca și clientul de naționalitate română. Aceștia spun că scandalul ar fi pornit din cauza unei femei, cei doi premeditând bătaia pe care au pornit-o în mijlocul sălii de fitness. 

 

×
Subiecte în articol: bătaie SRI sala de forta