x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Instructor auto prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist examinator

Instructor auto prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist examinator

12 Dec 2017   •   13:25
Instructor auto prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist examinator

Ofiţeri de poliţie judiciară, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au prins un instructor auto în timp ce oferea 150 de euro unui poliţist examinator pentru a promova la proba practică de traseu un candidat în vederea obţinerii permisului de conducere categoria B. 

Ofiţerii au fost sesizaţi de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, ca urmare a semnalării de către agentul examinator a încercării de a i se oferi o sumă de bani cu titlu de mită, cu privire la faptul că instructorul auto în cauză i-a oferit acestuia un pachet de ţigări în care a introdus suma de 150 euro. 

Cu ocazia prinderii în flagrant, în portiera dreapta faţă a autoturismului aparţinând instructorului auto cu care s-a efectuat proba de examen a fost identificat pachetul de ţigări ce conţinea suma de 150 euro. 

Cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi DGA - Bucureşti şi Ilfov sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES

×