x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Soția unui fost deputat PSD cere despăgubiri uriașe unui spital din Capitală: "A murit de infecții nosocomiale, nu de COVID-19"

Soția unui fost deputat PSD cere despăgubiri uriașe unui spital din Capitală: "A murit de infecții nosocomiale, nu de COVID-19"

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2023   •   21:15
Soția unui fost deputat PSD cere despăgubiri uriașe unui spital din Capitală: "A murit de infecții nosocomiale, nu de COVID-19"
Sursa foto: Hepta

Soția unui fost deputat PSD cere despăgubiri uriașe unui spital din Capitală. Ea crede că Sebastian Radu a murit ca urmare a infecțiilor dezvoltate în timpul internării în unitatea sanitară.

"Soțul meu a luat patru bacterii nosocomiale din spital, din care cel puțin una l-a omorât. Am documentele cu care a venit soțul meu din Germania, cu mașina mortuară, în care scrie foarte clar că soțul meu a murit de infecții nosocomiale, nu de COVID-19.

Vreau să știu dacă s-au jucat ruleta rusească cu viața soțului meu sau dacă ei știau că au astfel de bacterii care sunt total rezistente la antibiotice în spital, când l-au internat.

Vreau să știu dacă următorul pacient internat după soțul meu a murit din aceleași motive.

Dacă Spitalul Militar iese public și spune că din vina lor, soțul meu a murit, eu nu mai vreau niciun ban de la ei, dar vreau să iasă public.

În momentul în care starea soțului meu s-a înrăutățit, l-am internat la Spitalul din Buzău, iar el avea nevoie la ATI.

Spitalul Militar era singurul care avea locuri libere și a fost transferat. Nu era intubat, era conștient, pe oxigen.

Am luat decizia să-l transferăm în Germania, dar nu s-a putut, pentru că nu primeau niciun pacient din afară, aveau prea mulți și nu făceau față", a explicat soția fostului deputat PSD, Sebastian Radu, pentru Antena 3 CNN

Aceasta a dat în judecată Spitalul Militar din București și solicită despăgubiri de un milion de euro. 

×