x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vezi unde NINGE, acum, in Romania! IMAGINI LIVE

Vezi unde NINGE, acum, in Romania! IMAGINI LIVE

24 Noi 2015   •   10:36
Vezi unde NINGE, acum, in Romania! IMAGINI LIVE
VEZI AICI WEB CAM JURNALUL NAŢIONAL

Perioada in care se poate schia la Arieseni este cuprinsa intre luna decembrie si luna martie si in functie de capriciile vremii chiar si pana in luna aprilie, dar ninge deja pe Partia Vartop.

VEZI IMAGINI LIVE DIN Arieseni - Partia Vartop 1

Partia Vartop din Arieseni se afla in Muntii Apuseni, la limita judetelor Alba si Bihor si se afla la o altitudine de aproape 1.000 m ( 950 m).

VEZI IMAGINI LIVE DIN Arieseni - Partia Vartop 2

In perioada iernii, Arieseni se afla printre destinatiile preferate ale iubitorilor sporturilor de iarna.

Șuiorul este o stațiune montană de iarnă care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3.600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie, potrivit suior.ro/ski.

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Şuior

Oraşul Cavnic este situat într-o zonă muntoasă, la poalele munţilor Gutâi, pe cursul superior al râului Cavnic, la o altitudine între 550 şi 1.120 metri, la distanţa de 32 km est de municipiul Baia Mare, cf. wikipedia.

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Cavnic  - Roata 1

Cavnicul, datorită unei conjuncturi microclimatice, are un număr mare de zile de iarnă și este cunoscut ca fiind polul zăpezii din Maramureș, lucru care constituie un avantaj pentru cei ce iubesc sporturile de iarnă. Domeniul schiabil de la Cavnic măsoară 8,5 kilometri lungime şi e format din pârtiile Roata şi Icoana, ambele zone beneficiind de instalații de iluminare nocturnă. Toate cele 7 părtii sunt deservite de instalaţii de transport pe cablu.

VEZI IMAGINI LIVE DE LA Cavnic - Roata 3

×
Subiecte în articol: zăpadă ninsoare