x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 28 martie. Vremea revine la normalul sezonului

Prognoza METEO 28 martie. Vremea revine la normalul sezonului

27 Mar 2016   •   21:13
Prognoza METEO 28 martie. Vremea revine la normalul sezonului
Sursa foto: View Photos/a.collectionRF/Getty Images/amana images RF

Temperaturile sunt în creştere, apropiindu-se de valorile normale pentru această peri- oadă. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la parţial noros. În nord-vest şi zonele montane şi submontane va ploua slab, pe arii restrânse. În să plouă, însă trecător şi pe arii izolate. Pe crestele montane sunt posibile precipitaţii mixte ceaţă şi se va produce brumă în zonele de depresiune. Spre seară, în jumătatea de vest a ţării, va ploua pe arii extinse.

 

Luni -1/170C

Vremea va fi relativ închisă, cu nori pe cer şi ploi trecă-toare, însă slabe cantitativ. Spre seară va ploua mai serios în vestul ţării. Temperaturile sunt însă mai mari ca zilele trecute, maximele variind între 8 şi 17 grade. Dimineaţa e posibil să apară ceaţa şi bruma.

 Marți 0/180C

Vremea se menţine uşor închisă, în special în regiunle vestice şi sud-vestice, unde va ploua slab. Temperatu-rile sunt în creştere uşoară, maximele urmând să se situeze între 10 şi 18 grade. Este posibil să ningă pe crestele montane.

 

Miercuri -1/210C

Ploile se restrang in nord-vestul tarii , dar si acolo acestea vor cădea în cantităţi slabe. În depresiuni va fi ceaţă. În timpul zilei temperaturile cresc, ajungând chiar mai mari decât este normalul perioadei. Maximele se vor situa între 12 şi 21 de grade Celsius.

                                                                                                                                                 

×
Subiecte în articol: meteo