x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cum să ai mai multe zile de vacanță cu mai puține zile de concediu

Cum să ai mai multe zile de vacanță cu mai puține zile de concediu

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   06:40
Cum să ai mai multe zile de vacanță cu mai puține zile de concediu

Cum să ai mai multe zile de vacanță cu mai puține zile de concediu

Sărbătorile legale sunt ideale pentru o pauză scurtă și pentru câteva zile în care să vezi locurile pe care le ai pe listă de câțiva ani deja. Kiwi.com, una dintre cele mai importante companii de travel-tech, a creat o listă cu câteva sfaturi despre cum poți profita de sărbătorile legale, opțiuni de concedii și câteva destinații de văzut în diverse perioade ale anului.

Vacanța de Paște

Pentru un concediu perfect, ia în calcul o călătorie între 1 și 6 mai sau chiar 1 și 10 mai. Pentru 10 zile de concediu, trebuie să îți iei doar 5 zile libere. Iar pentru că pică în aceeași perioadă cu 1 mai, se pot face punți pentru chiar și 2 săptămâni de vacanță.

Zborurile către Londra pentru o vacanță între 1 și 6 mai încep de la 677 de lei, dus-întors, pe Kiwi.com, iar către Milano de la 720 de lei, iar pentru o călătorie între 1 și 10 mai, prețurile pentru Milano sunt chiar mai mici, începând de la 570 de lei, și puteți vizita Bruxelles pentru numai 484 de lei, dus-întors.

 

Comunicat furnizat si asumat de Conan Public Affairs

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19193

(sursa: Mediafax)

 

×