x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Sejur ieftin într-un paradis exotic

Sejur ieftin într-un paradis exotic

de Diana Scarlat    |    06 Aug 2019   •   11:27
Sejur ieftin într-un paradis exotic

Pachetele turistice vândute de agenţii în regim „early booking” sunt foarte avantajoase pentru cei care vlor să călătorească la preţuri accesibile, în întreaga lume. Atunci când se alege şi o perioadă de extrasezon, costurile sunt şi mai reduse.

Insula Mauritius este un adevărat paradis exotic, preţul unei vacanţe de şapte zile, la un hotel de patru stele, este de circa 1.700 de euro de persoană, în cameră single, respectiv puţin peste 1.000 de euro de persoană, în cameră dublă, dacă pachetul este cumpărat de acum, pentru ianuarie-februarie 2020. Din punct de vedere al temperaturilor, într-un astfel de paradis exotic, marele avantaj al vizitatorilor este că iarna e... aproape ca vara. Astfel, o vacanţă de iarnă pe o insulă exotică se transformă în prilej de relaxare la plajă, dacă vremea este bună. Mauritius este o insulă celebră din mijlocul Oceanului Indian. Fascinante sunt aici apele turcoaz şi plajele cu nisip foarte fin, dar şi peisajele magnifice, cu munţi care par a se contopi cu oceanul. Insula a fost descoperită în anul 1507 de portughezul Pedro Mascarenhas, iar în acel momentul era nelocuită. Abia din anul 1598, amiralul van Warwick a ocupat insula, transformând-o în colonie olandeză.

 

Cele mai frumoase locuri de vizitat

 

Astăzi, insula este unul dintre principalele puncte de atracţie pentru turiştii din întreaga lume. Agenţiile de turism din România au oferte foarte atractive, mai ales pentru cei dispuşi să-şi programeze vacanţa cu cel puţin şase luni înainte. Iarna pe Insula Mauritius se pot face aceleaşi activităţi ca în timpul verii, iar cele mai dorite sunt safari cu submarinul albastru sau cu scuterul subacvatic, o croazieră pe catamaran în Insulele Ile aux Cerfs, o vizită în Parcul Naţional Casela sau o croazieră pe coasta de nord-Coin de Mire-Grand Baie, Port Louis şi Gradina botanică Pamplemousses.

 

O săptămână de vacanţă pe Insula Mauritius, la un hotel de patru stele, costă circa 2.000 de euro, pentru un cuplu. Excursiile opţionale se plătesc separat.

×
Subiecte în articol: early booking