x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanţă la preţ redus prin programul de rezervări timpurii

Vacanţă la preţ redus prin programul de rezervări timpurii

de Elena Stan    |    24 Ian 2011   •   20:09
Vacanţă la preţ redus prin programul de rezervări timpurii
148098-img-6306.jpgPersoanele care îşi achiziţionează va­canţa din timp pot beneficia de re­duceri substanţiale din preţul pa­chetului turistic. Cei care îşi planifi­că de pe acum concediul pot benefi­cia de reducerile de până la 35% din preţul pachetului turistic.

"Avem reduceri de până la 35% pentru Cor­fu, valabile până pe 2 martie. Astfel, şap­te nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele costă de la 103 eu­ro/pers. (cu reducerea de 33% in­clusă în acest tarif). Cei care op­tează pentru transportul cu autocarul plătesc de la 79 euro/pers. Turiştii pot profita şi de reducerile de până la 33% pentru Santorini. Un pachet turis­tic costă de la 294 euro/pers. (tarif valabil până pe 7 martie), la care se adaugă taxa de aeroport de 95 euro/pers. Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, şapte nopţi cazare cu mic dejun la hotel de trei stele. Reduceri de 40% (aplicabile numai la cazare până pe 28 februarie) avem şi pentru Turcia. Un pachet turistic costă de la 389 euro/pers., la care se adaugă taxa de aeroport de 95 euro/pers. Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi cu all inclusive plus la un hotel de cinci stele", a spus Cristina Molfea, director departament extern Christian Tour.

"Pentru Grecia şi Spania, faţă de anul trecut, preţurile standard sunt cu 5%-10% mai mici. Tarifele pentru Turcia sunt la nivelul anului trecut. Dacă anul trecut în perioada aceasta turiştii doar se interesau, anul acesta au achitat avansul de 50% şi numărul acestora este cu 90%-100% mai mare faţă de ianuarie 2010 pentru toate destinaţiile. Dacă înscrie­ri­le se menţin în ritmul acesta, locurile se vor ocupa până în vară, iar ofertele last minute vor fi din ce în ce mai pu­ţine faţă de anii trecuţi. În 2010, cele mai multe înscrieri au fost pe 30 şi 31 martie, când expirau reducerile early booking de 10%-15%. Anul acesta deja au profitat de reducerile de până la 20% pentru Mallorca", a afirmat Mădălina Popa, outgoing manager Prompt Service Travel.
De reducere pot beneficia şi persoanele care vor să petreacă Sfintele Sărbători de Paşti sau 1 Mai în Bulgaria.

"Turiştii care se înscriu pentru Paşti şi 1 Mai în Bulgaria beneficia­ză de reduceri. În staţiunea Golden Sands, tarifele sunt de la 15 euro/ pers./noapte cu mic dejun la hotel de trei stele. Reducerea este de 10% pentru rezervările efectuate şi achitate integral până la 1 aprilie 2011. Vacanţa de vară are reduceri între 10% şi 20%. Astfel, în Croaţia, în zona Kvarner, tarifele sunt de la 29 euro/pers./noapte cu demipensiune la hotel de trei stele. Reducerea early booking este de 10% pentru rezer­vările efectuate şi achitate integral până la 10 aprilie 2011. În zona Istria, tarifele sunt de la 29 euro/pers./ noapte cu demipensiune la hotel de două stele. Reducerea early booking este de 20% reducere pentru rezer­vările efectuate şi achitate integral până la 28 februarie 2011. Discounturile sunt la nivelul lui 2009, însă, faţă de anul trecut, perioada de valabilitate a acestora s-a mărit. Discounturile pentru 2011 sunt valabile până la două săptămâni înainte de începerea sejurului. În 2010, ele au fost valabile cu până la patru săptămâni înainte de cazare", a spus Andrada Crânguş, director de marketing Transilvania Travel. "Am lansat ofertele cu reducere early booking pentru Tenerife cu preţuri de la 620 euro/pers. (tariful include reducerea de 10% valabilă pentru înscrieri până pe 1 martie). Sunt asi­gurate transportul cu avionul, transfe­rurile, 7 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Apart Isabel 4 stele, asistenţa turistică. La acest tarif se adaugă şi taxa de aeroport de aproximativ 120 euro/pers.", a zis Mircea Vladu, preşedinte Prestige Tours.

Unele agenţii practică reduceri pentru înscrierile timpurii doar până la 31 ianuarie. "Cel mai economic pa­chet costă de la 328 euro/pers. (in­clude reducerea early booking de 12% valabilă până pe 31 ianuarie), la care se adaugă taxele de aeroport de 95 euro/pers. Pachetul cuprinde: transport cu avionul, transferuri, 7 nop­­ţi cazare cu demipensiune la ho­­tel de două stele, asistenţă turisti­că. Reduceri valabile până pe 31 ia­nua­rie avem şi pentru Kos, cu preţul de pornire de la 232 euro/pers. (include reducerea early booking). La acest tarif se adaugă taxele de aeroport de 95 euro/pers. Pachetul cuprinde transport cu avionul, transfe­ruri, 7 nopţi cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, asistenţă turistică. Pentru Rhodos, tarifele pornesc de la 242 euro/pers. (include reducerea early booking valabilă până pe 31 ia­nuarie 2011). La acest tarif se adau­gă taxele de aeroport de 95 euro/pers. Pachetul cuprinde transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, asistenţă turistică", a spus Mădălina Popa.

×