x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Care sunt avantajele vaselor WC cu rezervor încastrat?

Care sunt avantajele vaselor WC cu rezervor încastrat?

23 Sep 2022   •   14:46
Care sunt avantajele vaselor WC cu rezervor încastrat?
Sursa foto: www.germanquality.ro

Less is more. Aceasta este o regulă de bază atunci când vine vorba de arhitectură și design interior, în perioada contemporană. Și exact asta este ceea ce face un vas WC cu rezervor încastrat în baia ta - sporește senzația de spațialitate și face ca baia să pară aerisită. Un vas WC cu rezervor încastrat este cel care are rezervorul instalat în spatele peretelui băii sau al unui panou, prin urmare este ascuns. Vasul WC pare atașat de perete, fiind vizibilă doar clapeta de acționare a apei.

Deși vasul WC cu rezervor expus este cel mai comun model din case și clădiri de birouri, varianta cu rezervor încastrat este una dintre ideile ultra moderne de baie care câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Să analizăm câteva dintre avantajele acestuia și să evaluăm de ce merită să îl ai în baia ta.

Conferă un stil luxos

În zilele noastre, totul se rezumă la stil. Pe lângă aspectul practic și utilitar, în perioada contemporană este la fel de important să faci o declarație de stil de lux prin intermediul obiectelor și accesoriilor de baie alese. Vasul WC cu rezervor încastrat ce lasă la vedere doar clapeta de acționare oferă un aspect minimalist și rafinat. Mai mult, clapetele de acționare sunt disponibile în diferite texturi elegante, cum ar fi finisajul lucios sau mat și culori îndrăznețe, cum ar fi crom, negru, alb, auriu sau alamă.

Caracteristici atemporale

Un vas WC cu rezervor încastrat este cel mai căutat tip de sistem în casele și în apartamentele de lux, datorită aspectului elegant și modern. Clădirile comerciale și spațiile de birouri premium optează, de asemenea, pentru acest model. Având în vedere că există o tendință pentru renovarea periodică a locuinței, cu scopul de a oferi constant un design de actualitate, instalarea unui vas WC cu rezervor încastrat este o alegere atemporală și oferă băii un aspect modern pe termen lung.

Economisește spațiu

Instalarea unui vas WC cu rezervor încastrat face ca baia să pară spațioasă și aerisită, deoarece partea cea mai mare a toaletei, rezervorul, este ascunsă în spatele peretelui. Pentru și mai mult spațiu, optează pentru un vas WC și un rezervor suspendat pe perete. Podeaua și peretele din jurul vasului rămân expuse. Este o soluție excelentă pentru băile mici.

Ușor de curățat

În absența unui rezervor vizibil, este mai ușor să cureți peretele și astfel eviți acumularea mucegaiului și bacteriilor în spatele rezervorului. De asemenea, este mai ușor de curățat și sub vasul WC, dacă este un model suspendat pe perete.

Zgomot redus

Aspectul nu este singurul atu al vasului WC cu rezervor încastrat. Un rezervor ascuns în spatele pereților înseamnă, în esență, reducerea la minim a zgomotului produs în momentul în care apeși clapeta de acționare! Cât de elegant este acest lucru?

 

Geberit Duofix Omega Rezervor 12 cm incastrat pentru WC suspendat - GQS German Quality

 

Poți achiziționa un rezervor wc încastrat sau orice alt model de la GQS German Quality. De asemenea, poți completa cu unul dintre numeroasele vase WC moderne și de calitate superioară. Nu trebuie să îți faci griji nici dacă ai nevoie de clapetă de acționare sau capac pentru caseta service - le vei găsi pe toate în același loc!

×