x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Concept 2 în 1: şemineu şi ecran LCD

Concept 2 în 1: şemineu şi ecran LCD

de Alina Iancu    |    08 Mai 2010   •   00:00
Concept 2 în 1: şemineu şi ecran LCD

Pentru împătimiţii gadgeturilor, dar nu numai, designerii de produs au creat şemineul cu ecran LCD. Invenţia este o combinaţie unică între design, foc şi tehnologie, o simbioză între două produse utile din punct de vedere funcţional şi estetic.



Datorită materialelor de înaltă calitate din care este realizat (oţel inoxidabil şi aluminiu), şemineul cu ecran LCD poate fi folosit atât în interior, cât şi în exterior, indiferent de model. Structura lui permite poziţionarea facilă, în orice loc, fără să mai fie nevoie de alte corpuri de mobilier care să îl susţină. Şemineele funcţionează cu bioalcool 100% natural, care nu produce fum, mirosuri neplăcute şi nu este dăunător utilizatorilor.

Cunoscut sub numele de Double Vision, şemineul este disponibil în variantele alb, negru sau cu oglindă şi în două dimensiuni: 155 cm x 130 cm x 16 cm sau 166 cm x 150 cm x 16 cm. Pentru prima variantă, ecranul LCD este disponibil la mărimea de 37Ó, iar pentru cea de-a doua, la 46Ó.
Şemineul cu ecran LCD, Double Vision, a fost creat de firma Fabio Luciani din Italia (www.fabioluciani.com), însă deocamdată nu şi-a făcut apariţia pe piaţa din România.

×
Subiecte în articol: idei originale