x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Pregăteşte termosul şi pătura pentru că e timpul picnicurilor

Pregăteşte termosul şi pătura pentru că e timpul picnicurilor

de Maria Enadie    |    25 Apr 2009   •   00:00
Pregăteşte termosul şi pătura pentru că e timpul picnicurilor

Vremea frumoasă şi aerul parfumat de primăvară ne dau peste cap rutina de hibernare căpătată peste iarnă. Pofta de viaţă ne-a revenit şi bateriile ni se încarcă o dată cu mărirea zilei.

Clar, nu mai avem stare în casă, la serviciu sau între oricare patru pereţi care delimitează un spaţiu interior. Trebuie să ieşim, să ne bucurăm de soarele vesel şi de copacii înfloriţi. Până la concediu mai e cale lungă, aşa că astâmpără-ţi pofta de huzur cu mici ieşiri la picnic, în week-end.

BAGAJUL PENTRU PICNIC
În caz că ustensilele specifice acestei activităţi s-au învechit sau îţi lipsesc, te ajutăm cu lista de necesităţi. În primul rând, îţi trebuie o pătură mai groasă, de care să nu îţi pară rău dacă se murdăreşte, plus câteva pernuţe pentru tolănit.

Sau, dacă nu-ţi place să te rupi de civilizaţie, ia o măsuţă cu scaune (pliante) - dar nu va fi la fel de plăcut ca pe pătura întinsă direct pe pământ.

Îţi mai trebuie: un termos pentru cafea sau ceai, caserole în care să împachetezi mâncarea (ştiu, e mult mai gustoasă la iarbă verde decât acasă!), o geantă sau o ladă frigorifică, în caz că transporţi alimente perisabile, solniţa cu sarea şi piperul, câteva farfurii şi pahare din carton sau din plastic, tacâmurile, şerveţele, cartea sau revista preferată şi o geantă sau un coş încăpător în care să pui totul.

Cum grătarul a devenit o ustensilă indispensabilă românului de la bloc, probabil că se va afla pe lista multora. Şi nu uita să iei cu tine bunadispoziţie - ca să te simţi bine, şi de bunul-simţ - ca să se simtă bine şi ceilalţi.

- Faţă de pernă din in de la magazinul virtual LaRedoute.ro - 89,99 lei
- Pătură Solig, de la IKEA, 130x170cm - 29,9 lei
- Pătură de la Praktiker, 130x170cm - 17,99 lei
- Geantă Solig, de la IKEA, 36x30cm, din bumbac, cu imprimeuri colorate - 25 lei
- Pernuţă plată Snuggle, de la Kare - pentru ferestrele duble, iarna, dar în restul anului poţi să o foloseşti la picnic (126 lei)
- Tot din gama Solig, de la IKEA: 18 farfurii din carton (26cm) - 15 lei/set, şi 18 pahare din carton (35cl) - 5,9 lei/set
- Bol din lemn, de la Bam Boo - 19,99 lei/buc
- Felinar cu kerosen de la Carrefour (17,99 lei/buc) pentru ieşirile nocturne
- Vase din melamină de la Carrefour, design foarte frumos: pahar, farfurie mică (6,99 lei), bol mic (9,99 lei), bol mare (14,99lei) şi platou (15,9 lei)
- Şerveţele din hârtie Solig, de la IKEA, 24 cm, cu 3 straturi, 30 buc - 5 lei/set
- Farfurii din carton, de la Carrefour, 18 cm, 10 buc - 5,59 lei/set
- Termos cu pompă, de la Carrefour, 1,9 - 34,90 lei
- Individual din plastic, de la Bam Boo - 6,99 lei/buc
- Coşuri din nuiele, de la Bam Boo - 38,99 lei (mare) şi 19,99 lei (mic)
- Geanta frigorifică este utilă pentru astfel de ocazii, dar poate fi şi foarte frumoasă: geantă Moorea, de la Carrefour - 54,50 lei
- Geantă frigorifică Ethnic - 86,90 lei
- Set complet de ustensile pentru grătar de la Bam Boo, din inox, cu geantă pentru transport, care se transformă în şorţ - 34,99 lei. Este ideal pentru un specialist într-ale grătarelor
- Set micuţ pentru Fondue de la Bam Boo, cu oală, reşou, tavă, arzător şi şase furculiţe - 39,99 lei. Fondue este o reţetă de sos din brânză topită, cu vin alb şi alte condimente
- Recipient pentru răcire Fiesta, de la Carrefour - 71,90 lei
- Grătar pentru picnic Super Food, de la Carrefour - 49,90 lei
- Scaun pliant Summer Feeling de la Kare - 163 lei

×
Subiecte în articol: cumparaturi Carrefour bam boo