x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Mâncarea și vinul. O întâlnire deloc întâmplătoare

Mâncarea și vinul. O întâlnire deloc întâmplătoare

de Simona Lazar    |    24 Feb 2014   •   08:49
Mâncarea și vinul. O întâlnire deloc întâmplătoare

El, Dragobetele, sărută fetele... Așa cum vinul cel ghiurghiuliu sărută mâncarea gustoasă!

 De fiecare dată când te aşezi la masă trebuie să te gândeşti că urmează să porneşti într-o călătorie. Un periplu fantastic, în care gusturile, aromele şi texturile combinate inspirat imprimă amintiri.

O întâlnire în doi. Un preparat culinar desăvârşit şi un pahar cu vin. Deşi sunt pentru prima dată unul lângă altul, nu au fost aleşi la întâmplare. Ştiinţă sau artă? Mai degrabă o experienţă personală, căci ceea ce se află în faţa ta este rezultatul inefabil al combinării diferitelor gusturi, arome şi texturi. Un echilibru fragil, care spo­reşte plăcerea. Nu există o reţetă a succesului, în general considerându-se că fiecare preparat în parte are o anumită „greutate”.

Află care sunt cele mai bune combinații între mâncare și vin, citind continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: felicia