x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Escalop de pui pane

Rețeta zilei: Escalop de pui pane

14 Mar 2018   •   20:30
Rețeta zilei: Escalop de pui pane

Ingrediente

✽ 4 felii piept de pui

✽ 4 linguri fulgi de porumb
✽ 4 linguri patrunjel

✽ 2 linguri cașcaval
✽ ulei

✽ sare și piper

Pentru servit:

✽ verdeață, după gust

✽ salată de legume

Mod de preparare: Fulgii de porumb se pun într-un șervet și se mărunțesc cu sucitorul. Apoi, se amestecă
cu cașcavalul ras, pătrunjelul tocat, sare și piper.Feliile de carne se ung cu foarte puțin ulei și apoi se trec prin amestecul cu fulgi. Se pun la prăjit în ulei încins. Se scot apoi pe hârtie de bucătărie absorbantă și se servesc cu verdeață proaspătă și salată de legume.Poftă bună!

 

×
Subiecte în articol: Escalop de pui pane