x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Penne cu anșoa și roșii

Rețeta zilei: Penne cu anșoa și roșii

26 Oct 2015   •   21:33
Rețeta zilei: Penne cu anșoa și roșii

Cine crede că pentru a mânca bine trebuie să meargă la restaurant sau să petreacă ore întregi în bucătărie se înșeală. Rețeta de penne cu anșoa și roșii vă va convinge că puteți prepara mâncare delicioasă în cel mai scurt timp.

Potrivit www.mujerhoy.com, pentru patru porții de paste aveți nevoie de:

500 grame de penne
o ceapă
două conserve de roșii decojite (de 400 grame)
o chiflă din ziua anterioară
8-10 bucăți anșoa
o lingură unt
cimbru
trei linguri ulei de măsline
câteva frunze de busuioc
piper negru măcinat

Vezi și alte retete tradtionale romanesti


Preparare:

Fierbeți pastele în apă cu sare. Scurgeți lichidul.
Dați pâinea (chifla) prin răzătoare și amestecați cu peștii anșoa tocați, cimbrul și o lingură de ulei de măsline.
Într-o tigaie încălziți uleiul și untul și căliți ceapa curățată și tocată. Adăugați roșiile din conservă și gătiți pentru câteva momente din momentul în care amestecul începe să fiarbă.
Amestecați pastele cu sosul din tigaie, adăugați sare și piper după gust. Presărați pâinea amestecată cu anșoa și asezonați cu busuioc proaspăt.

Poftă buna!
 

×
Subiecte în articol: penne