x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Zaibăr din belşug

Zaibăr din belşug

24 Oct 2011   •   21:00

Timp de doua zile, la Bailesti, judetul Dolj – localitatea natala a lui Amza Pellea, pe care a fa­cut-o cunoscuta prin interme­diul personajului Nea’ Marin –, a avut loc cea de-a patra editie a Festivalului Zaibarului. Printre preparate s-au numarat pastrama cu mamaliga, carnaciorii oltenesti, dovleacul copt si, desigur, zaibarul. Participantii la festival au putut lua parte si la un spectacol folcloric sustinut de formatiile artistice din zona, dar au putut participa si la diverse concursuri precum 'cel mai bun zaibar', 'cel mai mare fir de praz', 'cel mai varstinc participant', 'cel mai frumos stand', 'cea mai originala reteta'.

×
Subiecte în articol: culinar