x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cum s-au întâlnit doi oameni identici într-un aeroport: "A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva"

Cum s-au întâlnit doi oameni identici într-un aeroport: "A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva"

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   18:00
Cum s-au întâlnit doi oameni identici într-un aeroport: "A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva"
Sursa foto: facebook/Mark Garland

Un britanic și-a întâlnit, din întâmplare, sosia într-un aeroport din Londra. Cei doi au același nume şi mergeau spre aceeaşi destinaţie.

"A fost o nebunie!" | Păţania unui barbat care şi-a întâlnit sosia într-un aeroport. Culmea a fost că aveau şi acelaşi nume

 

În momentul în care a încercat să facă formalitățile de check-in pentru zborul cu destinația Londra-Bangkok, Thailanda, Mark Garland a aflat uimit că mai există o persoană care are același nume ca şi el şi, mai mult, îi şi seamănă. 

"Am stat la ghișeul de check-in timp de 40 de minute, în timp ce încercau să rezolve problema. Apoi a trebuit să mergem mai devreme la poarta de îmbarcare pentru a ne identifica valizele", a spus bărbatul de 58 de ani.

Celălalt bărbat are 62 de ani și a fost la fel de uimit de această întâlnire: "A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva". 

Cei doi au stabilit, din întâmplare, să călătorească în Thailanda pentru o vacanță de patru, respectiv trei săptămâni. 

Mai mult, în momentul îmbarcării în avion, ei au descoperit că aveau locurile unul lângă celălalt.

Bărbații au stat de vorbă pe toată durata zborului, de 11 ore și jumătate, timp în care au descoperit că locuiesc în același cartier şi au foarte multe în comun, relatează antena3CNN.

×
Subiecte în articol: sosie identic