x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Aspecte de care ar trebui ţinut cont când cumperi cizme şi ghete pentru bărbaţi

Aspecte de care ar trebui ţinut cont când cumperi cizme şi ghete pentru bărbaţi

09 Noi 2022   •   16:48
Aspecte de care ar trebui ţinut cont când cumperi cizme şi ghete pentru bărbaţi
Sursa foto: Pexels

Cizmele și ghetele sunt piese importante a ţinutelor masculine și trebuie să fie selectate cu grijă pentru a se potrivi stilului personal și nevoilor şi există câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când le cumperi. Stilul acestora ar trebui să fie potrivit pentru diverse ţinute, de la cele casual la cele formale, iar modelul să se potrivească cât mai bine cu cât mai multe piese vestimentare.

De asemenea, când alegem ghete și cizme pentru bărbați ar trebui ţinut cont de material care este de preferat să fie piele de calitate pentru că este cea mai durabilă şi se întreţine cel mai uşor. Cizmele și ghetele pot fi găsite în o gamă largă de culori, de la negru la maro, prin urmare nu ar trebui să fie o problemă să alegi o culoare care se potrivește cel mai bine cu garderoba deja existentă. Şi, deloc în ultimul rând, trebuie să fie măsura potrivită pentru a fi cât mai confortabile. 

Stilul cizmelor şi ghetelor bărbăteşti

Nu există nicio îndoială că stilul este un concept subiectiv dar care nu se poate schimba odată cu moda. Prin urmare, în vreme ce moda se schimbă, stilul este etern, iar un bărbat stilat va fi mereu uşor de recunoscut. Ca atare, stilul este ceva care acționează ca o constantă și poate juca un rol semnificativ în look-ul unui bărbat. Dar ce anume face ca o cizmă să fie eleganta şi să depăşească, totodată, limitările modei? Hai să vedem!

Calitatea cizmelor şi a ghetelor

Una dintre cele mai importante contribuţii la stil este calitatea materialelor, a designului şi a construcţiei. Branduri precum PULL&BEAR, Walk London sau Jack & Jones nu sunt doar un nume, ci au în spate o întreagă poveste. O astfel de reputaţie nu apare întâmplător, ci este alimentată de generaţii de muncă asiduă, atenţie la detalii şi dedicaţie, dar şi de pasiune pentru meserie.

Fără îndoială, toate aceste mărci au fost şi la modă la un moment dat, dar au creat un stil după ce clienții le-au purtat timp de decenii. În plus, se mândresc cu faptul că folosesc materiale de calitate premium, acest lucru putând ridica instant orice tip de încălţăminte. Calitatea se reflectă în designul încălţămintei care este şi va rămâne o alegere care adăugă un plus de stil şi rafinament ţinutelor masculine. 

Versatilitatea cizmelor şi ghetelor bărbăteşti

Un alt factor important care determină stilul unei perechi de cizme sau de ghete bărbăteşti este versatilitatea acestora. Dacă pot fi purtate la mai multe ţinute şi se pot încadra în diverse coduri vestimentare, cu siguranţă sunt alegeri inspirate. De fapt, un semn distinctiv al încălţămintei bărbăteşti elegantă şi de calitate, este tocmai faptul că se pot purta oricând cu încredere, în orice ocazie şi la orice ţinută. 

Cizmele şi ghetele bărbăteşti de calitate nu sunt doar piese care deservesc o utilitate, ci şi alegeri care pot ridica o ţinută, indiferent de ocazie. Calitatea şi stilul se păstrează în vreme ce moda se schimbă an de an. De aceea, o pereche de încălţăminte de calitate, versatilă şi stilată este întotdeauna o achiziţie inteligentă. 

Culoarea cizmelor şi a ghetelor bărbăteşti

Culoarea cizmelor şi a ghetelor bărbăteşti poate face o mare diferenţă în ceea ce priveşte aspectul şi stilul unei ţinute. Dacă ai o ţinută casual, o pereche de ghete negre sau maronii ar fi cea mai potrivită. Pentru o ţinută mai elegantă, alege o pereche de cizme din piele cu şiret şi cu un aspect clasic. Dacă preferi un stil mai tradiţional, alege o pereche de cizme din piele întoarsă şi, dacă vrei ceva elegant, alege încălţămintea din piele lucioasă. 

Botinele cu şireturi - piese elegante şi atemporale

Botinele masculine cu şireturi oferă nu numai un look cool, ci şi o serie de beneficii pentru picioare. În primul rând, şireturile ajută la o potrivire corectă a botinelor, ceea ce înseamnă că piciorul va fi bine susţinut şi te vei simţi mai confortabil. În plus, şireturile asigură o ventilaţie corespunzătoare a picioarelor, astfel încât acestea să nu transpire prea mult. Şi, deloc de neglijat, sunt cât se poate de elegante şi vor da un plus de stil şi rafinament ţinutelor masculine. Indiferent de ocazie, o pereche de botine masculine cu şiret poate fi o alegere care va ridica imediat ţinuta ta.

×