x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Mărci binecunoscute care oferă nu numai confort, ci și un design la modă

(P) Mărci binecunoscute care oferă nu numai confort, ci și un design la modă

28 Iun 2023   •   12:40
(P) Mărci binecunoscute care oferă nu numai confort, ci și un design la modă

Fie că vorbim despre cele mai călduroase zile de vară, fie că vorbim despre zilele mai reci de iarnă, să rămâi confortabil nu înseamnă să renunți la tendințe sau la un stil foarte la modă. Și pe piață există o mulțime de mărci celebre, care oferă un plus de confort, care sunt cele mai creative și cele mai originale.

Hainele sunt o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi ca femei sau bărbați care lucrează, care sunt pasionați de modă sau pur și simplu iubitori de confort și practicitate. Fie că ești în căutarea celei mai noi piese la modă sau dorești să îți actualizați garderoba cu articole de bază atemporale, există o mulțime de site-uri web  cu mărci precum U. S Polo. Assn. pe Answear. ro care oferă tot felul de haine. Indiferent de gusturile tale, de stilul tău și de tipul tău de corp, vei găsi cu siguranță ceea ce cauți online. Și nu uita că găsirea mărcii potrivite de haine, cea care te face să arăți cel mai bine, cea care îți scoate în evidență personalitatea și cea care se potrivește nevoilor tale, nu este întotdeauna ușoară, deoarece există atât de multe mărci diferite pe piață. Iată câteva dintre ele.

Versace, cea mai celebra marcă de lux italiană

Versace este o marcă de lux italiană care propune creații haute couture și prêt-à porter. Versace înseamnă lux, înseamnă cele mai frumoase detalii, cele mai vii imprimeuri dar și coduri vestimentare inspirate din antichitate sau de la Greco-romani. Alura Versace înseamnă înainte de toate un stil baroc, sexy și extrem de îndrăzneț. Rochii mini foarte scurte, jachete căptușite cu umeri largi, cămăși cu imprimeu baroc, rochii maxi elaborate și bijuterii cu lanțuri sunt doar câteva dintre ținutele pe care le poți cumpăra de la celebra casă Versace. Și toate aceste piese haute couture sunt realizate într-un atelier milanez cu o expertiză recunoscută și cu cea mai mare atenție la detalii.

U. S. Polo Assn., pentru un look modern și casual

U.S. Polo Assn. este marca oficială a Asociației de polo din SUA, recunoscută prin logo-ul cu doi jucători. Oferă o varietate de tricouri cu mânecă lungă, hanorace și tricouri polo clasice pentru a fi purtate în fiecare zi cu blugi pentru un look modern și casual.

Marca oferă cea mai mare varietate de topuri și alte piese vestimentare sau accesorii  care să se potrivească cu toate stilurile tale.Tricoul cu mânecă lungă este piesa vestimentară care te poate salva pentru orice ocazie. Înainte de sesiunea de sport, îl poți îmbrăca ușor cu o jachetă de trening. La birou, îl poți purta sub o jachetă neagră elegantă pentru un look mai clasic. Pentru ziua de lucru, optează pentru culori mai închise, cum ar fi albastru marin, pentru un look mai clasic. Hanoracele lor cu glugă sunt, de asemenea, niște articole de bază excelente pentru a le purta sub o parka în zilele petrecute în aer liber: te vei bucura de un confort extrem pe orice vreme.

Skechers, un leader atunci când vine vorba despre pantofi confortabili și de cea mai înaltă calitate

Succesul mărcii Skechers se explică prin faptul că aceasta își concepe pantofii pentru o gamă largă de personalități care găsesc modele de pantofi perfecți care să se potrivească cu imaginea lor.

Gama largă de modele a mărcii înseamnă că toată lumea poate găsi perechea perfectă de pantofi pentru o zi plină. Pasionații de sport acordă acestei mărci de pantofi sport și pantofi de oraș calificative maxime pentru performanțele ridicate, confortul și ușurința lor. Acești pantofi pot fi purtați aproape oriunde! 

Persoanele moderne, care sunt interesate de modă, dar care nu vor să renunțe la confort în același timp, trebuie să caute neapărat mai ales aceste mărci, care propun un savant amestec de haine sau pantofi ultra moderni cu unele mai simple.

×