x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Prezentari de moda inedite la festivalul de creatie vestimentara si arta contemporana de la Sibiu

Prezentari de moda inedite la festivalul de creatie vestimentara si arta contemporana de la Sibiu

de Cosmina Stoicescu    |    04 Iul 2012   •   15:27
Prezentari de moda inedite la festivalul de creatie vestimentara si arta contemporana de la Sibiu

Saptamana trecuta, in Sibiu nume importante din moda romaneasca si nu numai si-au dat intalnire cu publicul in cadrul celui mai mare festival de moda de la noi, Feeric Fashion Days. Timp de 6 zile, orasul medieval a fost o adevarata capitala a modei. De la expozitii de fotografie de moda si workshop-uri pana la show-uri de moda spectaculoase, toate s-au intamplat in cele mai diverse si inedite locatii.

Intr-o premiera absoluta pentru festivalurile de moda din Romania, Bianca Popp si-a prezentat noua ei colectie la liziera Padurii Dumbrava, prezentare vizibila din tramvai. Gandita special pentru aceasta prezentare, colectia se numeste High Circle si este realizata in culori de cer. 'Colectia este special creata pentru acest eveniment, in legatura directa cu ambianta, in acord cu spatiul in care se deruleaza', spune Bianca Popp.

Natalia Vasiliev a fost prezenta pentru a doua oara la Feeric Fashion Days, cu o prezentare de moda de-a dreptul spectaculoasa, intr-un spatiu cu totul neconventional Colectia care poarta numele Golden Party, a fost prezentata in depozitul de faina al Morii Boromir, pe o pasarela sub forma unui labirint, printre saci de faina. Prezentarea Nataliei Vasiliev a fost acompaniata de un spectacol de dans contemporan in faina realizat de balerinul american Josh Beaver.

Adina Buzatu a fost cea care a inchis printr-o prezentare spectaculoasa Feeric Fashion Days 2012 de la Sibiu. Show-ul de moda masculina s-a desfasurat pe pasarela special construita pentru acest eveniment in Piata Mica, kilomentrul 0 al festivalului. Consecventa stilului sau inovativ, Adina Buzatu i-a surprins pe cei peste 9.000 de spectatori de la Sibiu aducand in prim plan eleganta masculina extrema, dar si nonconformismul tendintelor pline de culoare ale acestei veri.

Feeric Fashion Days este cel mai mare festival de creatie vestimentara si arta contemporana din Romania. Timp de 6 zile, unii dintre cei mai buni designeri de moda din tara si din strainatate si-au prezentat colectiile in locatii inedite si spectaculoase. Prezentarile de moda si evenimentele adiacente s-au desfasurat in 20 de locatii din Sibiu si din apropierea orasului: de la Palatul de Vara al baronului Samuel von Brukenthal de la Avrig si liziera Padurii Dumbrava, pana la pasarela suspendata din Piata Mica si pasarela Turnului Dulgherilor.

×