x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Festival dedicat artizanilor din industria cafelei

Festival dedicat artizanilor din industria cafelei

21 Sep 2018   •   19:00
Festival dedicat artizanilor din industria cafelei

Noi tehnologii şi produse din industria cafelei, precum şi prăjitorii artizanale din România şi străinătate vor fi prezentate sâmbătă la festivalul True Artisan Cafe, în cadrul căruia vor avea loc şi ateliere de discuţii şi informare, precum şi cea de-a treia ediţie a Campionatului naţional de aeropres, potrivit unui comunicat al organizatorilor. 

"Ediţia din acest an este dedicată artizanilor, uniţi de cafea şi pasionaţi de domeniul lor. Vizitatorii vor găsi o diversitate de expozanţi. Cum artizanii pun pasiune şi iubire în tot ceea ce fac, bineînţeles că vin împreună cu cauzele lor sociale, de a face bine şi celorlalţi. Anul acesta, Sorin Onişor se alătură festivalului cu o expoziţie de artă fotografică cu vânzare. Banii proveniţi din vânzarea fotografiilor vor merge către familii din satele României. Proiectul este coordonat în totalitate de către Sorin Onişor", relevă sursa citată. 

Conform comunicatului, printre atelierele de discuţii şi informare se vor număra şi cele privind artizani antreprenori la început de drum sau cu experienţă în business şi Startup Nation. 

"În cadrul festivalului va avea loc şi a treia ediţie a Campionatului naţional de aeropres, câştigătorul va pleca în Sydney, Australia, la finala mondială. Înscrierea în competiţie poate fi făcută online (https://goo.gl/forms/UTVqdtVSAOsJwWXH2)", se menţionează în comunicat. 

Pentru a putea participa, cei interesaţi trebuie fie să aibă un kit aeropress, fie să achiziţioneze unul şi să ştie să-l folosească. 

Cafeaua campionatului este asigurată de o prăjitorie artizanală. "Juriul este format din Yuko Inoue (Head Judge - câştigător New York Coffee Masters 2016), Eugen Mandric (a jurizat de curând Home Roasting Espressoman Championship), Boris Montanus (experienţă de 8 ani în industrie), Delia Avram (un competitor cu state vechi) şi Dragoş Pătraru (pasionat şi iniţiator al Cafelei Naţiei, prin a cărei vânzare se vor susţine cauze sociale)", se arată în comunicat. 

Biletele costă 10 lei şi sunt disponibile la intrare, mai informează organizatorii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: festival artizani cafea