x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Festivalul 'Amintiri din copilărie' va avea loc în Parcul Tineretului, între 15 şi 17 iunie

Festivalul 'Amintiri din copilărie' va avea loc în Parcul Tineretului, între 15 şi 17 iunie

de Alice Petrescu    |    14 Iun 2018   •   17:38
Festivalul 'Amintiri din copilărie' va avea loc în Parcul Tineretului, între 15 şi 17 iunie

Primăria Capitalei şi Teatrul Ion Creangă, va organiza în perioada 15-17 iunie, în Parcul Tineretului, o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, o ocazie perfectă pentru copii și părinți să se bucure de soare și relaxare, teatru și muzică .Timp de trei zile, zeci de clovni, muzicieni, actori și acrobați vor transforma Parcul Tineretului  într-o insulă a Amintirilor.

Printre participanţii acestei ediții se numără teatre și companii independente din Columbia (Compania AAINJAA), Danemarca (Teatrul Paolo Nani), Italia (La Sbrindola) și Spania (Karcocha Street Art și Compania Osadia). Acestora li se vor alătura îndrăgitul duo româno-australian, Dr. Bubble și Milkshake, dar și artiști locali, care vor fi prezenți cu spectacole de teatru și ventrilocie, concerte și demonstrații de dans.

În acest an, în premieră festivalul va găzdui și două instalații interactive din străinătate: „Cu capul în nori”, un spațiu delicat, pentru visători, creat de Svironi Michal (Israel), și „Marele Labirint”, conceput de Compania Itinerània (Spania) – 400 de metri pătrați de coridoare și enigme care vor putea fi vizitate în zilele de 16 și 17 iunie.

 

 

×