x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Bucureștiul va fi Noul Ierusalim

Bucureștiul va fi Noul Ierusalim

02 Iul 2014   •   10:34
Bucureștiul va fi Noul Ierusalim

Profețiile lui Rasputinîn 1889 în India, în oraşul Rampur, regiunea Punjab. Se trăgea dintr-o familie bogată. Mama, religioasă, l-a dus în vizită la un sfânt (Sadhu), un călugar rătăcitor, un călător în căutarea adevărului. Această întâlnire i-a dat lui Singh un ţel în viaţă, căutarea lui Dumnezeu.

Începând cu anul 1920, Sundar Singh a devenit un nume cunoscut atât în Orient, cât şi în Occident. A predicat creştinismul, fiind considerat sfânt, în Ceylon, Birmania, China, Japonia, America, Australia şi Europa. A străbătut din nou Tibetul, propovăduind religia creştină, până în 1929, an când se considera că Sundar Singh a dispărut fără urmă, undeva în Himalaya. Alte surse susţin că nu a mai fost văzut din anul 1933.

Citește și Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

Profețiile lui Rasputin

Următoarele profeţii ale lui Sundar Singh sunt ex­puse cu claritate şi simplitate. Multe dintre ele sunt previziuni uimitoare legate de România. Unii susţin că acestea nu i-ar fi aparţinut, fiind nişte făcături. Dacă sunt într-adevăr scrise de el, cu atât sunt mai importante, el nefiind român, ci un indian care s-a creştinat şi care nu poate fi acuzat de părtinire a României. Textul ce cuprinde profeţiile a circulat încă din 1940, el fiind destul de lung. Astfel, am selectat părţile cele mai importante, pentru a vi le expune în rândurile ce urmează.

"... România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un ve­ritabil model de urmat întregii umanităţi... ” 

Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia bucuresti profetii