x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, lider de piață. Ionuț Rusu și George Tănase au obținut cea de-a doua imunitate. Votul de la cursa pentru ultima șansă aduce tensiuni și lacrimi: „E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”

America Express, lider de piață. Ionuț Rusu și George Tănase au obținut cea de-a doua imunitate. Votul de la cursa pentru ultima șansă aduce tensiuni și lacrimi: „E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   15:45
America Express, lider de piață. Ionuț Rusu și George Tănase au obținut  cea de-a doua imunitate. Votul de la cursa pentru ultima șansă aduce tensiuni și lacrimi: „E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”

Cel mai dur reality show din România, America Express – Drumul Soarelui, și-a păstrat supremația în topul audiențelor cu ediția de ieri seară, în care Ionuț Rusu și George Tănase au câștigat cea de-a doua imunitate. În seara aceasta urmează momente încordate: votul care aduce tensiuni la careu și cursa pentru ultima șansă, la capătul căreia una dintre echipe poate pleca acasă.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 00:09, ediția de ieri seară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 25.5%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.5 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.5 puncte de rating și 19.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.2 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 20:46, emisiunea a fost urmărită de 1,4 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de piață în prime time (19:00 – 23:00), pe tronsonul comercial, obținând 7 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce postul situat pe locul doi, Pro TV, a înregistrat 6.8 puncte de rating și o cotă de piață de 22.7%.

          Ediția de ieri seară America Express ne-a dezvăluit echipa care a câștigat cea de-a doua amuletă de pe Drumul Soarelui – este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, care au obținut victoria după o probă ce le-a solicitat memoria, dar și rezistența fizică. Tot aseară s-a desfășurat întrecerea pentru cea de-a doua imunitate, primii care au ajuns la Irina Fodor după un parcurs îngreunat de misiunea de la plantația de guayaba fiind Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi concurenți și-au asigurat astfel locul în etapa următoare a competiției, alături de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care beneficiază, de asemenea, de imunitate.

          Restul echipelor se pregătesc emoțional pentru ziua decisivă a cursei pentru ultima șansă. Este cursa pe care telespectatorii o vor putea urmări în această seară! Emoțiile și tensiunea se vor simți încă de la începutul ediției, când concurenții se vor aduna la careu, pentru a afla care sunt echipele care vor intra în cursa pentru ultima șansă: două dintre ele sunt cele care s-au clasat pe ultimele locuri la cursa de ieri, iar cea de-a treia va fi decisă în urma votului tuturor perechilor de competitori.

          Așadar, urmează momente încordate la America Express, votul iscând tensiuni între competitori. ”E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”, a fost unul dintre comentariile făcute în timp ce echipele și-au exprimat alegerile la careu. Votarea celei de-a treia echipe care a intrat la cursa pentru ultima șansă va aduce și lacrimi în ochii unora dintre participanți. ”Este un vot strict strategic!”, a fost explicația la care au recurs câteva perechi de concurenți.

          Cursa care urmează îi va provoca pe concurenți să-și înfrunte unele dintre cele mai mari temeri, probele stârnind momente de panică în sânul uneia dintre echipe: ”Când am văzut ce urmează, am zis că așa ceva nu se poate. Mă certam cu mine… Am cedat nervos!”. Care sunt perechile de concurenți care se vor întrece în această cursă și ce verdict va primi echipa în pericol de eliminare telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul Soarelui, difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 24 octombrie 2023

 

×