x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamnă show!”

Artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamnă show!”

de Redacția Jurnalul    |    04 Apr 2024   •   22:45
Artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamnă show!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au păreri diametral opuse. El Chombo, artistul care a făcut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine la Te cunosc de undeva! cu un alt hit reggaeton – „Chacarron”. Piesa le-a trezit amintiri din adolescenţă, iar pe cei doi prezentatori i-a făcut să exclame: „Nu mi-am putut imagina că puteţi face din acest moment unul atât de simpatic!” (Alina Pușcaș) și „Asta ȋnseamnă show!” (Pepe).

Despre referinţa din această săptămână, Emi și Cuza nu s-au putut pune de acord ȋncă de la primele antrenamente. În timp ce unul susţine că e o capodoperă și o avea sonerie la telefon ȋn adolescenţă, pe celălalt ȋl lasă complet rece. „Permite-mi o paralelă oarecum exagerată, dar momentul ăsta e ca o carte de căpătâi, fiecare e liber să o interpreteze așa cum vrea! Dar e o piesă extraordinară, aș asculta-o ȋn fiecare dimineaţă”, a dezvăluit Cuza, ȋn vreme ce Emi a completat: „Ne aduce aminte de adolescenţă, când mergeam amândoi cu bani de o bere la karaoke și ne distram toată seara!”.

            Deși au mărturisit că s-au chinuit foarte mult cu piesa, au recunoscut amândoi, la unison, că nu ȋși fac mari speranţe: „Dacă ȋl aduci pe băiatul ăsta și il pui pe scenă și face momentul exact el, originalul, cu vocea lui, cu gesturile, cu ochelarii lui, și el va lua 7 puncte, maximum!”. Cum se vor descurca cei doi artiști, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Dame to cosita