x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Aventura America Express ajunge în Ecuador: echipele pornesc în prima cursă la peste 2.800 de metri altitudine

Aventura America Express ajunge în Ecuador: echipele pornesc în prima cursă la peste 2.800 de metri altitudine

de Redacția Jurnalul    |    12 Noi 2023   •   18:08
Aventura America Express ajunge în Ecuador:  echipele pornesc în prima cursă la peste 2.800 de metri altitudine

În această seară, pe Drumul Soarelui, la America Express, începe cea de-a patra etapă - prima din Ecuador. Echipele pornesc în prima cursă pentru calificarea la amuletă la peste 2.800 de metri altitudine. Întrecerea devine din ce în ce mai dificilă, efortul fizic resimțindu-se din plin la o asemenea altitudine. Iar traseul îi poartă pe concurenți în continuă urcare!

Aventura sezonului 6 America Express a ajuns la cea de-a doua țară de pe Drumul Soarelui. După trei etape consumate în Columbia, cele opt echipe rămase în concurs continuă întrecerea în Ecuador. Astfel, diseară, concurenții se vor aduna la careu în Ibarra, orașul ecuadorian cu parfum colonial unde Irina Fodor le va prezenta impresionantul traseu care îi așteaptă în următoarele patru etape din această țară. De la peisaje unice, cu creste înzăpezite și vulcani la orizont, dar și cu vegetație luxuriantă la poale, competitorii vor ajunge în zona amazoniană a Ecuadorului, casa celor mai multe specii de plante și animale, dar și a unor triburi cu tradiții fascinante, iar de-acolo, mai departe, la plajele aurii din Manta, pe Coasta Pacificului.

          După eliminarea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda la finalul etapei trecute, echipele care trăiesc mai departe aventura America Express sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator,  divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Cu toții vor porni în această seară în prima cursă din Ecuador la peste 2.800 de metri altitudine, pe un traseu ce îi va purta în următoarele zile în continuă urcare, până la peste 4.000 de metri, în Quito, capitala Ecuadorului.

          Echipele sunt foarte aproape de Centrul Pământului, dar și mai aproape de primul joc de amuletă. Primele misiuni îi vor provoca pe concurenți să exploreze lumea unei comunități indigene în care se vor lovi de bariera unei limbi imposibil de învățat în goana aventurii de pe Drumul Soarelui. Competitorii vor face muncă de detectivi, vor dezlega cifruri, dar vor și crea momente artistice amuzante cu cele mai neașteptate instrumente. Pentru că în seara aceasta, la America Express, încordarea cursei se va împleti cu umor din plin. Cum vor face față echipele misiunilor și ce pereche va câștiga prima amuletă din Ecuador telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la 21:00.

 

 

×
Subiecte în articol: ecuador America Express