x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 Chefi la Cuțite

Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 Chefi la Cuțite

07 Sep 2020   •   14:56
Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 Chefi la Cuțite

Astăzi, de la ora 20.30, Antena 1 dă startul celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite.  Pe lângă farfurii spectaculoase și personaje care mai de care, telespectatorii vor asista în edițiile de audiții și la lupta pentru amulete a celor trei chefi. Avantajele pe care le pot câștiga sunt mai multe și mai diverse în noul sezon: de la posibilitatea de a obliga echipa adversă să gătească cu o singură mână, până la șansa de a lua un concurent dintr-o altă echipă.

Numărul amuletelor și beneficiile pe care acestea le oferă vor cântări greu în cursa pentru câștigarea competiției. Primul chef care va juriza lupta în bucătărie dintre Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu este Chef Patrizia Paglieri. Dacă va ghici sau nu cine, ce a gătit și ce farfurie o va impresiona, telespectatorii vor descoperi în prima ediție a showului.

             Debutul celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite aduce încă din prima seară personaje extrem de interesante.  Edmond Zanidache trece de pe scenă direct în bucătărie. Artistul descoperit și crescut de Alex Velea vine la Chefi la Cuțite în încercarea de a cuceri și domeniul gastronomic. Diana Mocan, fetița în vârstă de 6 ani va face deliciul serii prin replicile directe și atitudinea exuberantă cu care îi va cuceri pe chefi.

             Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

×