x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune. Dani Oțil: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune. Dani Oțil: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   13:47
Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune. Dani Oțil: „În seara aceasta, îl căutăm pe James Bond!”

Experiența supremă a cuplurilor, desfășurată în Malta, a ajuns la jumătate – au trecut nouă probe din competiția Power Couple România – La bine și la greu și tot nouă au mai rămas. Începe, așadar, etapa a patra: sase cupluri din nouă au ajuns până aici, dar unul singur va câștiga. Iar în seara aceasta, concurenții vor trece printr-un test de… super-eroism ca la Hollywood. Competiția continuă în forță cu o probă spectaculoasă – o provocare ruptă din filmele de acțiune, rezervată domnilor, care, de data aceasta, trebuie să se potrivească profilului de erou ce-și salvează partenera dintr-o situație limită.

Desfășurată într-un alt loc impresionant de pe insula malteză Gozo – Inland Sea sau Dwejra, superba lagună care comunică cu Marea Mediterană printr-un tunel în stâncă –  proba din această seară va fi o surpriză totală pentru jumătățile masculine ale cuplurilor rămase în competiție. Pentru prima dată în concurs, băieții nu au primit nicio informație despre ce îi așteaptă, iar scenariul îi va lua cu totul prin surprindere. Fetele vor fi legate cu lanțuri de un stâlp, iar băieții, aflați la o distanță considerabilă, vor avea mai întâi misiunea de a le localiza și apoi de a le elibera, înainte ca un jet puternic de apă să le izbească în față. Cine va avea prezența de spirit și va ști exact ce trebuie să facă pentru a-și salva jumătatea va câștiga proba. Să fie vorba despre viteza cu care va încerca nenumăratele chei pentru a deschide un lacăt și a-și salva iubita aflată la ananghie? Sau despre forța cu care va sparge lanțurile pentru a o elibera? Ori despre o altă soluție la care recurg eroii din filme?! Diseară, la Power Couple România, se caută concurentul ideal pentru rolul lui James Bond.

          Presiunea este cu atât mai mare cu cât unele fete au așteptări foarte mari de la această probă. ”Să le fie rușine celor care vor pierde!”, a spus Delia, logodnica lui Lino. ”Ați vrut probă de bărbați? Iată probă de bărbați: aveți ocazia să fiți masculi alfa și să ne salvați!”, a punctat Daiana Anghel. Cum se vor descurca bărbații la testul a cărui rezolvare va fi total neașteptată telespectatorii vor descoperi în ediția Power Couple România difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Power Couple România dani otil